Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

2016.03.21. 16:25 Gordon Blő

Katlan Tóni, azaz Novotny Antal 2012-ben nyitotta meg éttermét Veresegyházon a régi malom épületében. A weboldal tanulsága szerint, rég elfeledett, hagyományos magyar recepteket gondolnak újra és készítenek el minőségi alapanyagokból. A havonta változó étlapon meglehetősen sokszor fordul elő az…

tovább »

süti beállítások módosítása