Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

Anyukám Mondta

2016.01.20. 21:59 Gordon Blő

Nem nagyon van még egy olyan étterem az országban, ami akkora média figyelmet kapott volna az elmúlt két évben, mint az Anyukám Mondta. A Budapesttől 210 km-re lévő Encs, egyik eldugott szegletében található a 2015-ös „Év étterme” kitüntetéssel bíró vendéglátóegység. A Dudás testvérek által…

tovább »

süti beállítások módosítása