Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

Gettó Gulyás

2016.02.14. 00:14 Gordon Blő

Pár napja, teszt üzemmódban, egy hiánypótló műfaj első fecskéjeként nyitott meg a Gettó Gulyás nevű egység a Wesselényi utcában. Nagy öröm ez sokunk számára, hisz az egy főre jutó hamburgerezők száma, már bőven meghaladta a kívánt szintet, és mert a pörkölt/gulyásfélék méltatlanul háttérbe szorultak…

tovább »

süti beállítások módosítása