Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

IKON Debrecen

2016.02.25. 18:50 Gordon Blő

Van egy étterem Debrecenben, ahol a vendéglátást szó szerint értelmezik, és ami ebbe a szóba besűríthető, azt itt A-Z-ig igyekeznek komolyan venni. Ami a hangulatot illeti, a designer külön elismerést érdemel. A konyhát Pataky Péter vezeti, aki sokaknak ismerős lehet az Ízes élet című műsorból. Ő a…

tovább »

süti beállítások módosítása