Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

Prime Steakhouse

2015.12.13. 18:21 Gordon Blő

Elegáns étterem a belváros szívében. Szőnyeg, minőségi bútorok, profi világítástechnika. A pincérek kissé merevek, de végig pontos és szakszerű a szerviz. A homár krémleves kellemes állagú, de a homár íz nem jön át kellőképpen, betétként elhanyagolható mennyiségű apró homárhús.

20151205_143242743_ios.jpg

Tournedos és libamáj kombináció grillezett zöldségekkel. A bélszín a kívánt fokozaton (medium) érkezik mégsem elég lédús, nem túl jó az alapanyag. A libamáj szép kérget kapott, belül krémes, a zöldségek nem az unalmas cukkini, padlizsán, paprika trió, hanem cukorborsó, kelbimbó, bébi patisszon. Sajnos a külön kért őrölt borson kívül, más aromatizálást nem kaptak. Tengeri sügér és tintahal kombináció, San Marzano paradicsom, szarvasgombás burgonyapüré. A sügér túlkészült, a kuszkusszal töltött tintahal a tányér erőssége, az enyhén pirított paradicsom cikkek semmit nem adtak hozzá az ételhez, a szarvasgombás burgonyapüré kellően vajas, intenzív szarvasgombás ízesítéssel.

20151205_145517925_ios.jpg

20151205_145506800_ios.jpg

Összesítés: kellemes hangulatú étterem, szakszerű szervizzel, közepes teljesítményű konyhával. Bármilyen alkalomra ajánlott.

Értékelés: 11 pont     (a pontozásról bővebben itt olvashatsz)

Az adott pontszám a teszt napján tapasztalt teljesítményt tükrözi.

Az étterem weboldala: http://www.primesteakhouse.hu/

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása