Elegáns étterem a belváros szívében. Szőnyeg, minőségi bútorok, profi világítástechnika. A pincérek kissé merevek, de végig pontos és szakszerű a szerviz. A homár krémleves kellemes állagú, de a homár íz nem jön át kellőképpen, betétként elhanyagolható mennyiségű apró homárhús.
Tournedos és libamáj kombináció grillezett zöldségekkel. A bélszín a kívánt fokozaton (medium) érkezik mégsem elég lédús, nem túl jó az alapanyag. A libamáj szép kérget kapott, belül krémes, a zöldségek nem az unalmas cukkini, padlizsán, paprika trió, hanem cukorborsó, kelbimbó, bébi patisszon. Sajnos a külön kért őrölt borson kívül, más aromatizálást nem kaptak. Tengeri sügér és tintahal kombináció, San Marzano paradicsom, szarvasgombás burgonyapüré. A sügér túlkészült, a kuszkusszal töltött tintahal a tányér erőssége, az enyhén pirított paradicsom cikkek semmit nem adtak hozzá az ételhez, a szarvasgombás burgonyapüré kellően vajas, intenzív szarvasgombás ízesítéssel.
Összesítés: kellemes hangulatú étterem, szakszerű szervizzel, közepes teljesítményű konyhával. Bármilyen alkalomra ajánlott.
Értékelés: 11 pont (a pontozásról bővebben itt olvashatsz)
Az adott pontszám a teszt napján tapasztalt teljesítményt tükrözi.
Az étterem weboldala: http://www.primesteakhouse.hu/