Gordon Blő

Az étteremkritikus és az étteremkritika nem ördögtől valók. A jó étteremkritikus kellő szakmai ismerettel és alázattal rendelkezik, nyitott, folyamatosan képezi magát, követi a trendeket. Nem előítéletes, kritikái nem rosszindulatúak. Tevékenysége nem öncélú, csak is a gasztronómia fejlődését szolgálja.

Gordon Blő törekszik a fent leírt kritériumoknak maradéktalanul megfelelni, kilétét homály fedi, ezért nem megvesztegethető, nem hívható el étterem megnyitókra, sajtóeseményekre és ingyen vacsorákra.

Elmegy, elfogyasztja ebédjét, vacsoráját, kifizeti a számlát, majd megírja tapasztalatait.  

 

Facebook

Instagram

Instagram

Címkék

e-mail

gordonblohungary[kukac]gmail.com

Utolsó kommentek:

matroza 2016.04.26. 18:16:33

Szar ügy ha nem érti valaki az írott szöveget igaz?
Olvasson Rejtőt, hátha fejlődik.
Ha poén volt, akkor én exkuzálok.

Bejegyzés: Trattoria Pomo D'oro

igormikornyitckij 2016.04.26. 16:34:35

"hangosan privatizálnak egymás közt"
gondolom rivalizálnak, vagy ott is megy az állami mutyi?

Bejegyzés: Trattoria Pomo D'oro

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.04.26. 10:17:58

Sajnos igen, sokat romlott. Amikor bővült az előtt kezdődött a romlás, és ma semmi olyan egyedi dolog nincs benne amim miatt őket kellene választani. Anno főleg a hal miatt mentünk oda, de ma van jobb halas hely.
Ez már nem trattoria.

Bejegyzés: Trattoria Pomo D'oro

sellőlány 2016.04.26. 07:14:16

Haha, szomorú, de az átlag vendég tényleg egy ilyen kritikát írna. A friss zöldség jelenlétére való "panaszkodás" külön tetszett. A Laci!Konyha! az egyik legkedveltebb helyünk egyébként. Nekünk az enteriőr is bejön (vagy csak már megszoktuk).

Bejegyzés: Laci! Konyha! Paródia!

CsekklisztNo.10Reloaded 2016.04.26. 01:58:33

Lehet, hogy ciki ezt kimondani, de mintha a séf úr mindenhol megbukna (tudom: Michelin csillagos lett a Tanti, de...), illetve menekülne egyik helyről a másikba? 11 pont az nagyon gyenge tőle...

Bejegyzés: Platán Étterem Tata

CsekklisztNo.10Reloaded 2016.04.26. 01:52:54

Végre valaki helyére teszi ezt a helyet. Pont középszaer.

Bejegyzés: Trattoria Pomo D'oro

Burgermeister 2016.04.25. 19:00:12

Gagyi, egyszer voltam, többet soha!!!

Bejegyzés: Trattoria Pomo D'oro

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.04.01. 10:52:55

Szoktam marhaszívet készíteni, de pestez nagyon sok idő. Meg persze megszerezni sem könnyű.

Bejegyzés: Laci! Konyha! Paródia!

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.03.31. 09:46:16

@Gordon Blő: Elnézész ha félreérthető voltam. Ez a pont teljesen OK, nem te kirtikáddal van a baj. AMit én írtam az inkább a hazai gasztroéletről szól.

Bejegyzés: Vendéglő a Kisbíróhoz

Gordon Blő 2016.03.30. 17:01:26

@Intimitás Gourmet: 11-12 pont: ajánlható, tisztességes konyha, mely minden jobb étteremtől elvárható.

Bejegyzés: Vendéglő a Kisbíróhoz

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.03.30. 16:55:55

Az ökörpofa tényleg egy remek klasszikus, vagy annak mondható tányér. Szeretem ezt a helyet, de ehhez is mint sok más éttermhez én úgy tudok vizsonyulni, hogy ez az elvárt jó étterem. Nem pedig valami gasztronómiai csúcs.

Kicsit becsapjuk magunkat és azt hisszük, hogy ha van egy jó étterem akkor már minden OK.

Valahol itt kellene kezdődnie az éttermi vendégkátásnak,
sokan pedig ezt gondolják a csúcsának.

Ez egy jó kisvendéglő nem több. Bár engem picit zavar a sok séf fotó a falon, mintha ez valami gasztro műhely lenne.

Bejegyzés: Vendéglő a Kisbíróhoz

Velemenyem szerint.... 2016.02.26. 14:19:13

Budapesten nem lenne nagy szám az Ikon, de vidéken alig akad rendes étterem, az Ikon messze a legjobb 30-40km-es körzetben.

Ha valaki külföldi vendéget kalauzol, akkor érdemes ide elhozni.

Bejegyzés: IKON Debrecen

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.02.26. 10:02:30

A Gourmet Fesztválon minden évben eszek egyet a debreceniből is, ami tök jó. De Bécsben a Piacon bármelyik vetekedik vele. Igen valahol ilyennek kellene lennie, de ha egy csúcsétterem tud csinálni egy jót, akkor azért van még hova fejlődni.

Bejegyzés: IKON Debrecen

2016.02.19. 09:13:17

mi az hogy gourmet étterem?

Bejegyzés: ESCA Studio Restaurant

Gordon Blő 2016.01.31. 12:42:01

@Hóhér az utolsó barátod: Ha felfordul a gyomrod, az már jó jel.

Bejegyzés: Wang Mester Konyhája

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.01.31. 08:22:48

Azokból az europaizált egyenkajákból van egész ehető is. Viszont rendszeresen járok kínai boltba vásárolni, a tulaj a pénztárban szokott ebédelni... ő biztosan nem a "kínai" büfékből hozatja az ebédjét. Egy biztos: már az ebédjének a szagától is felfordul a gyomrom. :)

Bejegyzés: Wang Mester Konyhája
süti beállítások módosítása